Despre noi

Producator mobila lemn masiv

În 2012 am decis să ne asumăm riscul aferent începerii unei afaceri, moment care s-a materializat prin înființarea brandului Tthamisa Lemn Tec. Inițial ne-am orientat spre producția de paturi din lemn masiv și apoi am extins treptat activitatea companiei în domeniul mobilierului din lemn masiv.

Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă generație. Dispunem de mașini automatizate pentru prelucrarea lemnului masiv/stratificat și finisarea acestuia.

Câteva din dotarile pe care le avem pentru prelucrarea lemnului:

– Masina CNC Felder – 5 AXE

– Masina CNC Biesse – 4 AXE

– Masina Unimat rindeluit 4 fete

– Masini Biesse de gaurit multiplu

– Masini Biesse de frezat

– Circular Altendorf automat dublu

– Circular Altendorf simplu

– Masina de slefuit si calibrat

– Camera speciala lacuit

Calitate

Exigența, atenția la detalii, receptivitatea la inovație și o cunoaștere temeinică a domeniului în care acționăm sunt calități dobândite de-a lungul anilor de experiență.

Atenția la detalii este cea mai importantă.

Tthamisa se remarcă nu doar prin diversitatea și calitatea produselor de mobilier din lemn masiv, ci și prin serviciile oferite necondiționat și preocuparea pentru o comunicare eficientă cu clientul. Respectul față de clienții noștri nu este mai prejos decât respectul față de noi înșine și, implicit, față de afacerea noastră.

Pentru a asigura toate condițiile necesare unei relaționări corecte și deschise cu toți cei care ne solicită serviciile și produsele, am definit câteva aspecte principale ale activității noastre.

– Oferim consultanță în alegerea produselor;

– Asigurăm livrarea rapidă a comenzilor;

– Respectăm termenele de livrare promise;

– Asigurăm asistentă la montare;

– Oferim consiliere tehnică pentru montarea sistemelor mai complexe;

– Dispunem de un stoc amplu pentru produsele cele mai solicitate;

Scopul nostru nu se rezumă doar la vânzarea produselor, la fel cum succesul nu îl evaluăm prin câștiguri. Urmărim să îți punem la dispoziție intodeauna oferta adaptată căutărilor și cerințelor tale. Vrem să îți oferim un ajutor în selecția produsului dorit și nu ne oprim aici. Rezolvăm toate aspectele care pot provoca neplăceri în cazul în care sunt neglijate – de la livrarea comenzilor fără întârziere și până la asistentă la montare.