Produse

Magazin online mobila lemn masivMagazin online mobila lemn masiv – toate produsele noastre de mobila lemn masiv sunt comercializate prin intermediul magazinului online, expediem prin curier produse in toata Romania in cel mai scurt timp cu putinta. Puteti comanda si telefonic la numerele de telefon de aici – contact.

Inovatia si calitatea produselor sunt principalele criterii care stau la baza proiectarii si alegerii produselor. Toate utilajele noastre respecta normele europene de Sanatate si Securitate a Muncii si Protectiei Mediului. Obiectivul principal al firmei Tthamisa Lemn Tec impreuna cu partenerii sai este crearea de produse din lemn masiv la o calitate superioara si durabila.

Magazin online mobila lemn masiv

Pentru a comanda trebuie sa intri in categoria dorita: mese, paturi, dulapuri, somiere sau diverse produse si sa alegi produsul, apoi click pe adauga in cos. Urmeaza restul pasilor din cosul de cumparaturi pentru finalizarea comenzii. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si expediere a coletului. Preturile sunt in ron si au TVA inclus.