Suport saltea simplu

Afișez toate cele 3 rezultate

Cateva lucruri despre somiere pe care lumea de obicei le ignora:

Fiind fixată pe cadrul patului şi ascunsă sub saltea, somiera pare invizibilă, dar efectele ei asupra calităţii somnului sunt la fel de importante ca cele ale saltelei.
* Somiera trebuie să ofere acelaşi confort ca salteaua şi să păstreze forma corectă a corpului. Somierele pot fi reglate manual sau electric pentru ca tu să dormi în poziţia perfectă.
* În funcţie de fermitatea saltelei, somiera trebuie să absoarbă presiunea pe care corpul tău o exercită în timpul somnului.
* Cei care dorm în cuplu ştiu că mişcările partenerului din timpul nopţii pot afecta calitatea somnului. Nu ai cum să îl faci să îşi schimbe poziţia mai rar, dar poţi alege somiere care amortizează mişcările.
* Starea de bine de după somn depinde de igiena saltelei şi somierei. Gândeşte-te cât de rapid se vor deteriora dacă nu au un sistem de aerisire care să reducă umezeala.
* O saltea nouă se va deteriora mai repede dacă e aşezată peste o somieră veche şi uzată. Ca să eviţi uzura, când schimbi salteaua, alege o somieră nouă care va menţine calitatea noilor produse.

 

Dați click pe poza produsului pentru a vedea descrierea completa.