Saltea Ortopedica Memory Foam 140×200 – 20 cm

În perioada 16.12.2019 - 06.01.2020 fabrica va fi închisă.

Comenzile se vor plasa doar online.

Expedierea produselor va începe din data de 13.01.2020.

Saltea Ortopedica Memory Foam 140×200 – 20 cm

(1 comentariu)

950.00lei TVA inclus

Produsul se livrează în 2-4 zile.

Livrarea este GRATUITĂ!

  Garantie 48 luni.

Cod Produs: salteamem922-1-1 Categorii: ,

CARACTERISTICI GENERALE

Spumă

de densitate 40/15, grosime 3cm, Memory

Bază

din spumă poliuretanică cu înălțimea de 17 cm, cu densitate 25/32 soft

Husă

detașabilă

Fermoar

pe 3 laturi

Greutate maximă recomandată

100 kg/persoană

Nivel fermitate

Moale

DIMENSIUNI

 

Dimensiune

140×200 cm

Inaltime

20 cm

Greutate

26 kg

 

 

 

Returnare

Aveți posibilitatea să returnați produsele cumpărate de pe https://www.tthamisa.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi nevoit să vă justificati decizia de returnare și fără a suporta alte costuri decât costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Returnarea produselor este Gratuită
Așadar, dumneavoastră, consumatorul, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, conform Ordonanței de Urgență Nr.34/2014.

Clientul trebuie să solicite returul la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0748 100 787 de Luni pană Vineri în intervalul 9.00 – 17.00 sau prin e-mail la vânzări@tthamisa.ro

Clientul trebuie să solicite returnarea produsului cel târziu în a 14-a zi calendaristică oferită legal (sau dacă termenul de încercare oferit este mai mare decât 14 zile, în ultima zi calendaristică trecută în termenul de încercare, calculată din momentul primirii produsului. Spre exemplu, dacă un produs beneficiază de 30 zile de încercare, termenul de solicitare al returului este cel târziu a 30-a zi calendaristică din momentul primirii produsului). Solicitările primite după această perioadă nu sunt valabile.

Produsul returnat nu trebuie să fie deteriorat sau să conțină urme vizibile de utilizare.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data recepției produsului în depozitul nostru, în contul bancar oferit de către client în momentul în care s-a făcut solicitarea pentru retur.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și functionării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgentă nr. 34/2014.

Nu se pot returna produse confecționate la comandă după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgentă nr. 34/2014 decât dacă acestea nu sunt conforme cu cerințele inițiale.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, este murdar sau rupt și nu poate fi refăcut în producție ne rezervăm dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite refacerea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

Mai multe detalii legate de politica de retur găsiți accesând următorul link:
https://www.tthamisa.ro/politici-retur/

1 comentariu

  1. Adela

    Salteaua este de calitate inalta pentru pretul de achizitie. Modele similare se gasesc la pret dublu in magazine si online, diferenta fiind doar de Producator. Partea cu memory foam este moale dar in acelasi timp fermă. Si-a recăpătat forma in numai 4 h de la desfacerea ambalajului. Ofera relaxare si o pozitie corecta a corpului in timpul somnului, partenerul nefiind deranjat de miscările de intoarcere. Am achiziționat produsul la oferta si suntem pe deplin satisfăcuți de alegerea facuta.

Ai cumpărat produsul?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii Produse