Livrare Mobila Lemn Masiv

În perioada 10.08-27.08.2018, fabrica este inchisă. Comenzile se vor plasa doar online și produsele vor fi rezervate automat. Expedierea produselor va începe după data de 28.08.2018. Mulțumim.
1

Cost Transport

Livrarea este gratuită pe tot teritoriul României indiferent de valoarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.
2

Confirmare comandă

După plasarea comenzii veți fi contactat prin e-mail sau telefonic de către un consultant al magazinului pentru a vă confirma inregistrarea comenzii si termenul de livrare.
3

Livrare

Îţi expediem comanda prin – Urgent Cargus – Intervalul de livrare este 2 zile pentru zonele urbane și 3 zile pentru zonele rurale.

Menționam că intervalul specificat poate varia în perioada sărbătorilor.

Metode de plată


Ramburs la curier

 Această modalitate de plată permite achitarea produselor comandate în momentul livrării.

 Opțiunea deschiderii coletului la livrare este posibilă (contra cost) și trebuie specificat imediat după plasarea comenzii.

 

Plata electronică prin card bancar

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.tthamisa.ro folosește platforma EuPlatesc.ro.

Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plăți EuPlatesc.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.ro. Magazinul online Tthamisa nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Categorii Produse