Mese lemn masiv

În perioada 10.08-27.08.2018, fabrica este inchisă. Comenzile se vor plasa doar online și produsele vor fi rezervate automat. Expedierea produselor va începe după data de 28.08.2018. Mulțumim.

Mese lemn masiv – toate produsele noastre de mobila din lemn masiv sunt comercializate prin intermediul magazinului online, expediem prin curier Mese lemn masiv in toata Romania in cel mai scurt timp cu putinta. Puteti comanda si telefonic la numerele de telefon de aici – contact.

Inovatia si calitatea produselor sunt principalele criterii care stau la baza proiectarii si alegerii produselor. Toate utilajele noastre respecta normele europene de Sanatate si Securitate a Muncii si Protectiei Mediului. Obiectivul principal al firmei TTHAMISA LEMN TEC impreuna cu partenerii sai este crearea de Mese lemn la o calitate superioara si durabila.

Mese lemn masiv – magazin online

Pentru a comanda trebuie sa te afli in categoria Mese  si sa alegi produsul, apoi click pe adauga in cos. Urmeaza restul pasilor din cosul de cumparaturi pentru finalizarea comenzii. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si expediere a coletului. Preturile sunt in ron si au TVA inclus.

!!!ATENTIE!!!   

Prețurile variază în funcție de dimensiunea produsului. Pentru afișarea prețului corect trebuie selectată dimensiunea dorită.

Se arată toate cele 21 de rezultate

Categorii Produse